En ole tänne ehtinytkään päivittämään, mutta tosiaan su 5.12. soitin Soile Kokkoselle, koska hänellä oli pieni siilineiti 3kk sijoituskotia vailla ja menin samana iltana katsomaan, ja kyllähän sieltä sellainen sydänrosmo löytyi että huhhuh!

Darinan hain kotiin 12.12. kun oltiin saatu kaappi pikaisesti valmiiksi. Neiti on nyt siis ollut täällä jo melkein viikon!

Darinaa päätin kutsua Mysliksi :) Vielä neiti on vähän ujo eikä oikein meinaa tulla näytille kuin vasta erittäin myöhään itsenäisesti, mutta on todella rohkea ja utelias. Mysli on jo esitellyt minulle siilinomistajuuden herkut, kuten ympäriinsä levitellyt sirkan koivet, kylpyhiekan jota löytyy joka paikasta, juoksupyörästä sovelletun "paskalingon" ja muita sattumuksia. Lempivirikkeitä on neidin mukana tullut kissan helinäpallo ja chinchillahiekalla täytetty kulmavessa. Juoksupyöräkin on ollut käytössä.

Tänään siskoni oli perheineen Mysliä ihailemassa ja täytyy kyllä sanoa että äipän sydän ihan paisui ylpeydestä kun neiti hurmasi kaikki rohkeudellaan ja uteliaisuudellaan! Vaikka nyt alkupäivät sain vähän tuhinoita osakseni eikä paijauskaan neidille ole kaikkina päivinä ihan sopinut, sai tänään kaikki silittää ja lääppiä ja neiti ei korvaansa lotkauttanut vaikka kulki sylistä toiseen ihailtavana. Antoi jopa minun silittää otsapiikkejään, vaikka muut eivät saaneet koskea. Teki tänään myös ekan kerran kakat ja pissit ennen käsittelyä vessalootaan eikä satunnaiseen paikkaan tai ihailijansa syliin x>

Hyvin on siis alku mennyt ja toivottavasti menee jatkokin <3