Joo eilen kävin ostamassa 50g jauhomatoja... Huhhuh. Väsäsin niille lootan ja heivasin madot purkkiin ja purkin kansi kiinni :D (siinä on ilmareikiä siis)

Hetken tuijoteltuani niitä ilmareikiä ja matojen kokoa päädyin vetämään vielä varmuudeksi sukkahousuhupun siihen päälle... Jätkäni ei suostu tulemaan muutamaa metriä lähemmäksi ja äitinikin esitti huolensa matojen pysymisestä purkista. Eikö ne nyt tajua että ei ne munkaan mielestä mitään maailman ihanimpia otuksia ole? Heti alkuun sain pöydän ja käsien desinfiointivimman, mutta tuijoteltuani hetken matoja niihin jo vähän tottui.

Tänään kaivelin niitä eilisiä porkkanoita sieltä... Ei ollut pinsettejä siihen hätään ja käsiäni en sinne työnnä, joten nappasin aseeksi siilin kulmavessan mukana tulleen pikkulapion... sillä sai ihan kätevästi tongittua suurimmat porkkanat sieltä. Ja lisäsin vähän tänään ostamiani kauraleseitä sinne kun jäi ehkä vähän ohueksi se kerros eilisillä eväillä. En tiedä onko se nytkään täydellinen mutta kohta ne jo pursuais sieltä :O Pitää lisäillä vielä ehkä jokunen munakennonpala kunhan tosta vapautuu, olivat aika kovassa huudossa meinaan! Tuijotin sitä boksia ennen kannen avaamista varmaan 15min mutta ei ne nyt IHAN niin hirveitä ole. Ei kyllä söpöjäkään, mutta siedettäviä. Ja taas tuli desinfioitua kädet...

En muuten ollut tajunnutkaan miten pirun paljon 50g matoja onkaan... Jos olisin ottanut sen 100-200g mitä jotkut siiliyhdistyksen foorulla suosittelivat niin mähän hukkuisin niihin matoihin! Ei ne ois varmaan ees mahtunut noihin mun säälittäviin karkkilootiin... Huhhuh.